Excursies Antalya Turkije 4x4 off road tochten Taurusgebergte

Excursies Antalya Turkije 4x4 off road tochten Taurusgebergte jeep safari trips prijzen, avontuur jungle off-road voertuigen rijervaring excursies beste goedkope aanbiedingen buitensportbedrijven beoordelingen op tripadvisor reacties foto's video's youtube 4k.


Een van de opties om de dieren in het nationale park Taurus Mountains te zien, is om op een jeepsafari te gaan. Tijdens deze reis zit je achterin een open jeep om de dieren, flora en fauna in het bos te zien.

De chauffeur stopt om plaatsen, valleien, flora, fauna en dieren te tonen. Je hebt een geweldige kans om op deze manier een aantal goede foto's te maken.


Tijdens de reis hangt de gids aan de achterkant van het voertuig om dieren te spotten. Hij zal ook informatie geven over de omgeving en de natuur.

Jungle safari Turkije is een van de interessante en comfortabele activiteiten om te doen. Er zijn een heleboel National Park onder hen, er zijn er enkele waar we Jungle Safari kunnen doen.

Jungle safari Antalya Turkije is een van de interessante en avontuurlijke activiteiten in Turkije. De safari vindt plaats in de Turkse Riviera, die bekend staat om zijn verschillende soorten dieren in het wild, vogels en reptielen.



Simpelweg, jungle safari is een reis op de rug van het everzwijn of in de jeep die je meeneemt naar het hart van het heiligdom met het uitzicht op het wilde leven en hun activiteiten.
De reis was zelfs een grote jacht in het verleden, maar tegenwoordig verwijst safari naar observeren en fotograferen.
Er zijn een aantal oerwouden in Turkije waarvan we de beroemde gaan bespreken.

We hebben gratis vervoer shuttle bus transfers vervoer van naar hotels in Antalya Kundu Lara strand Oude stad Konyaalti Belek Side Gazipasa Alanya Side Manavgat Kemer Olimpos Kas Cirali Kalkan Adrasan Fethiye Lycian Way Olympos Kumluca Finike Demre
Kale Üçağız Kekova Patara



# antalya4x4safari #antalyajeepsafari #antalyaoffroadsafari #antalyasafaritours

https://www.antalya-outdoor.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Stand Up Paddle Boarding Trips River SUP Tours Activities

транспортна компанија Анталија Вип аеродромски превоз транспортни услуги цени евтини

Greyhound Canyon ( Tazi Kanyonu ) | Best Place to See in Antaya Turkey