Анталія Туреччина 4х4 з дорожніх турів Таврські гори джип-сафарі

Анталія Туреччина 4х4 з дорожніх турів Таврські гори джип-сафарі подорожі ціни, пригоди джунглі позашляховики досвід водіння екскурсії кращі дешеві пропозиції на відкритому повітрі спортивні компанії відгуки на tripadvisor коментарі фотографії відео youtube 4k.

https://www.antalya-outdoor.com


Один з варіантів, щоб побачити дику природу в національному парку гір Тавр, це поїхати на джип-сафарі. Під час цієї поїздки ви будете сидіти в задній частині відкритого джипу, щоб побачити тварин, флору і фауну в лісі.

Водій зупиниться, щоб показати місця, долини, флору, фауну і тварин. У вас буде прекрасна можливість отримати хороші фотографії таким чином.
Під час поїздки, гід буде повісити в задній частині автомобіля, щоб помітити тварин. Він також надасть інформацію про навколишнє середовище та живу природу.


Джунглі сафарі Туреччина є однією з цікавих і комфортних заходів. Є пучок Національного парку серед них є деякі де ми можемо зробити Jungle safari.

Джунглі сафарі Анталія Туреччина є однією з цікавих і авантюрних заходів в Туреччині. Сафарі проходить в низькогірській Турецькій Рив'єрі, яка славиться різними видами дикої природи, птахів і рептилій.



Просто, сафарі в джунглях - це подорож по спині дикого кабана або всередині джипу, який приведе вас до серця заповідника з урахуванням дикого життя та їх діяльності.
Поїздка була навіть велика полювання-гра в минулому, але в даний час сафарі відноситься до спостерігати і фотографувати.
У Туреччині є купа джунглів, серед яких ми будемо обговорювати знамениту.



Ми маємо безкоштовний трансфер з / до аеропорту в Анталію Кунду Лара пляж Старе місто Коньяалті Белек Сторінка Газипаша Аланья Сіде Манавгат Кемер Олімпос Каса Чиралі Калкан Адрасан Фетхіє Лікійський шлях Олімпос Кумлуджа
Кале Üçağız Кекова Патара

# antalya4x4safari #antalyajeepsafari #аналіяоффроадсафарі #антальясафарітур

https://www.antalya-outdoor.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Stand Up Paddle Boarding Trips River SUP Tours Activities

транспортна компанија Анталија Вип аеродромски превоз транспортни услуги цени евтини

Greyhound Canyon ( Tazi Kanyonu ) | Best Place to See in Antaya Turkey