Antalya çıkışlı 4x4 off-road turları Toros Dağları jeep safari gezileri fiyatları

Antalya çıkışlı 4x4 off-road turları Toros Dağları jeep safari gezileri fiyatları, macera orman off-road arazi araçları araçları sürüş deneyimi gezileri en ucuz tur biletleri gezi fırsatları indirim kampanyalar.

https://www.antalya-outdoor.com


Toros Dağları milli parkında vahşi yaşamı görmek için seçeneklerden biri cip safarilerine gitmektir. Bu gezi sırasında ormandaki hayvanları, floraları ve faunayı görmek için açık bir cipin arkasına oturacaksınız.

Sürücü yerleri, vadileri, floraları, hayvanları ve hayvanları göstermeyi bırakacak. Bu şekilde iyi fotoğraflar çekmek için harika bir fırsatınız olacak.
Yolculuk sırasında, rehber hayvanları tespit etmek için aracın arkasına asılacaktır. Ayrıca çevre ve vahşi yaşam hakkında bilgi verecektir.



Jungle safari Türkiye yapmak için ilginç ve konforlu faaliyetlerden biri. Ormanda bir sürü milli park var. Ormanda safari yapabileceğimiz bazı yerler var.

Jungle safari Antalya Türkiye, Türkiye'deki ilginç ve maceracı faaliyetlerden biridir. Safari, çeşitli yabani hayvan türleri, kuşlar ve sürüngenler ile ünlü düşük karadaki Türk Rivierası'nda yer almaktadır.
Basitçe, orman safari, yaban hayatı domuzu sırtında veya cipin içinde bir yolculuktur ve sizi vahşi yaşamların ve onların faaliyetlerinin manzarasına sahip olan kutsal alanın kalbine götürür.
Yolculuk geçmişte büyük bir oyun avıydı, ama bugünlerde safari gözlemlemek ve fotoğraf çekmek anlamına geliyor.



Türkiye'de meşhur olanı tartışacağımız bir sürü orman var.

Antalya'dan Kundu Lara sahiline Eski Şehir Konyaaltı Belek Side Gazipaşa Alanya Side Manavgat Kemer Olimpos Kaş Çıralı Kalkan Adrasan Fethiye Likya Yolu Olimpos Kumluca Finike Demre
Kale Üçağız Kekova Patara

#antalyasafariturları #antalyaturlar #antalyasafariturları#antalyaturlar

https://www.antalya-outdoor.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Stand Up Paddle Boarding Trips River SUP Tours Activities

транспортна компанија Анталија Вип аеродромски превоз транспортни услуги цени евтини

Greyhound Canyon ( Tazi Kanyonu ) | Best Place to See in Antaya Turkey